zambesc.com RSS Feed

Biciclete, la Orange

Daca ati vazut in fata la Orange (pe la Victoriei, pe acolo) un maldar de biciclete sa nu credeti ca sunt de inchiriat. Nu, sunt disponibile doar pentru angajatii Orange.
Informatia asta e bonus, sa nu bateti drumu degeaba pana acolo.
Si in fata la Raiffeisen am vazut aceleasi biciclete. Bine, nu erau portocalii ca la Orange si galbene. Dar banuiesc ca si acolo e aceasi poveste.

, ,
7 Comentarii
 1. cccc :

  A zis pe data de 27 mai, 2010

  la raiffeisen din cate am inteles e alta faza… ei chiar au sponsorizat un program de genul asta… si biciclete galbene cu raiffeisen s pot inchiria gratuit din herastrau winking

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 27 mai, 2010

  Eu le-am vazut in fata sediului lor. Si nu pareau ca sunt acolo pentru a fi inchiriate. i dont know

 3. th :

  A zis pe data de 27 mai, 2010

  nu e aceeasi poveste, sunt gratis pt toata lumea dar e o limita: doar 2 ore te poti plimba pe zi. detalii aici : http://www.raiffeisen.ro/presa/raiffeisen-bank-si-asociatia-green-revolution-lanseaza-cel-mai-mare-proiect-de-bike-sharing-gratuit-din-romania

 4. patuturi :

  A zis pe data de 27 mai, 2010

  Da, sunt gratis, lucrez la Raiffeisen asa ca confirm! happy

 5. th :

  A zis pe data de 27 mai, 2010

  bun si de unde se pot inchiria? din sediul bancii sau de unde? de exemplu acolo la piata charles de gaule, de la parterul cladirii vodafone?

 6. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 27 mai, 2010

  … cele cu sigla Raiffeisen se inchiriaza in Herastrau oricui doreste sa se plimbe. Cortul cu bicicletele Raiffeisen este in capatul aleii cu minigolful si locul de joaca ptr. copii.”

  Trebuie verificat. big grin

 7. cccc :

  A zis pe data de 28 mai, 2010

  chiar sunt biciclete in herastrau tongue gratis 2 ore big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*