zambesc.com RSS Feed

Bicicleta furata Timisoara

Nu mi-au furat bicicleta si asta probabil pentru ca nu prea circul cu ea, insa trebuie sa recunosc ca in Timisoara bicicletele se fura extrem de des. Oficial avem in primele cinci luni ale acestui an circa 200 de biciclete furate, adica acestea au fost declarate, plangeri facute la politie. In realitate sunt de cel putin trei ori pe atata. Adica undeva la trei biciclete pe zi in sezon.

Nu am o solutie magica de protectie pentru biciclete, insa m-am gandit sa ofer posibilitatea pagubitilor sa posteze imagini, detalii, despre bicicleta furata aici pe blog. Adica sa incercam sa facem o lista cu bicicletele furate. Poate in acest fel se va reusi recuperarea unora dintre ele, sau poate vom reusi sa verificam daca o anumita bicicleta gasita la vanzare este furata sau nu. Nu imi pun mari sperante ca vom starpi hoti de biciclete din Timisoara, dar si o bicicleta recuperata poate fi o ,, victorie”.

Asadar daca ti-a fost furata bicicleta trimite-mi cateva poze cu aceasta daca ai, sau o scurta descriere, model, culoare, cand a fost furata, etc. Toate aceste informatii te rog sa le pui pe mail la adresa publicitatetm @ yahoo com, iar eu voi posta toate acestea sub acest articol, poate reusim sa rezolvam ceva.

Lista biciclete furate din Timisoara :

1.

bicicleta furata timisoara

Bicicleta arata identic cu cea din poza doar ca suportul de bidon este argintiu , va rog daca o vedeti prin oras sau vreo piata postati aici.

Multumesc

2.

Bicicleta furata Timisoara

Bicicleta a fost furata din scara blocului, in data de 11 septembrie 2014. Marca DHS, culoare: alb-violet. Are cos, far.
Daca o vedeti pe strada, legata de vreun gard sau in vreo piata, scoasa la vanzare, va rog sa ma anuntati/sa anuntati politia.

Multumesc din suflet!

3.

biciclete furate

PLEASE PEOPLE HELP ! ! ! 2 biciclete furate din scara blocului, in data de 01.09.2014 strada cozia, de langa hotel reghina. Bicicleta First Bike Legend facuta custom (cea din poza) iar cealalta marca Monark (sweeden) albastru marin inchis. Nu cumparati !!! sunt declarate furate si inregistrate cu serie. Daca le vedeti va rog anuntati politia. Ofer recompensa ! Orice share este binevenit !

4.

bicicleta furata 10.10 Unirii

Bicicleta furata din Timisoara : este vorba de impulse flames DHS albastru si a fost furata azi, 10.10.2014. Din fata barului Jarvis Piața Unirii, s-a intamplat undeva in jurul orelor 23. Daca vedeti undeva va rog sunati la tel 0760122258, politie, mesaj aici.

Multumesc

, , , , , ,
2 Comentarii
  1. Daniel :

    A zis pe data de 19 august, 2014

    Buna idee..poate intre timp mai prindem cativa pungasi..winking

  2. dePop :

    A zis pe data de 19 august, 2014

    La cate biciclete dispar in Timisoara sigur prindem 2-3 hotomani daca se face o lista in imagini cu bicicletele furate.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*