zambesc.com RSS Feed

Beti cafea, cica e super sanatoasa, trateaza orice

Din cand in cand specialistii englezi fac cate un studiu de sta pisica in coada. Si tot ceea ce constata ei este litera de lege pana vin ei cu un al studiu care contrazice ceea ce au constatat in trecut. In fine nu stiu ce si cum e cu studiile, insa mai nou se pare ca celebra cafea este un remediu extrem de bun pentru o groaza de afectiuni. Diabet, problemele de inima si alte afectiuni grave sunt decimate de cafea. Ce mai, ar trebui sa introducem cafeaua in gradinite si scoli, o data cu laptele si cornul.

Nu contest calitatile cafelei naturale bauta fara zahar, cu siguranta in anumita cantitate face si bine. Dar mi se pare inutil sa incurajam consumul de cafea care oricum este bauta fara masura si de foarte proasta calitate. Plus ca pe la noi, una doua apar importatori exclusivi de cafea minune din lotul analizat de cercetatorii englezi.

In concluzie cafeaua e super sanatoasa pentru oamenii sanatosi si atunci cand se bea fara zahar, cu masura, si evident in varianta naturala.

Un Comentariu
  1. Chirita :

    A zis pe data de 25 august, 2017

    Perfect o sa incep sa beau si eu . Acum ma trezesc cu ceai negru .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*