zambesc.com RSS Feed

Beck International si excursia in Turcia

Si, o noua poveste cu Beck International, excursia in Turcia.
Excursie primita prin posta, odata cu Adevarul. In plic si nominala.

Beck International isi face de 1 an incoace din ce in ce mai simtita prezenta pe piata romaneasca iar clubul de turim Beck isi sarbatoreste prima aniversare.

Se fac cadou 500 de legitimatii de membru

Ati fost ales dintre 465825 abonati
Incredibil dar adevarat

Si asa e toata scrisoare. Din toti abonatii au tras ei la sorti 500 castigatori. Care primesc gratuit o excursie in Turcia: sejur de 8 zile in Turcia, circuit pentru doua persoane intr-un hotel de 4 stele cu demipensiune.

Predarea premiului se va face doar in cadrul prezentarii de produse. Predarea legitimatiei de membru se va face in cadrul prezentarii.
Pentru alte informatii se poate suna la un numar afisat prin hartiile respective. Telefon cu tarif de 0,5 euro pe minut.

Parerea mea, nu va bateti capul cu asa ceva. Sa castigi un premiu la un concurs la care nici macar nu ai castigat e mai mult decat dubios. Plus ca, daca nu ati aflat inca ce include o excursie cu firma Beck, gasiti aici cateva povestioare. straight face

, , ,
4 Comentarii
 1. Alter Ego BLog :

  A zis pe data de 19 iulie, 2010

  Povestea asta e atat de veche incat… credeam ca s-au linistit oamenii… sau i-a linistit careva… dar vad ca inca mai cauta… victime…

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 19 iulie, 2010

  Era chiar urgenta treaba. Pana la inceputul lui august trebuia sa confirmi. happy

 3. Flori :

  A zis pe data de 20 iulie, 2010

  Am fost si eu cu ei in excursii. Mi-au placut prezentarile. Foarte interactive, foarte dinamice, produsele faine. Mi-am luat de curand o perna de masaj pentru care acum ma bat cu barbatul meu. Si cred ca o sa ne luam si excursia aia prin Europa, ca merita.

 4. Maly :

  A zis pe data de 27 octombrie, 2010

  Am fost si noi in excursia din Turcia; totul a fost foarte bine oganizat ; a fost super; Multumim firmei Beck pentru aceasta excursie.

  Maly


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*