zambesc.com RSS Feed

Bataie la Master Chef..

Poate nu e tocmai un titlu corect, si aceasta din doua motive: miroase a facatura, iar al doilea motiv: cred pur si simplu ca titlul ,, A murit Master Chef ” era mult mai potrivit. Din pacate s-a dus pe apa sambetei singura emisiune care imi placea pana la capat. Nu stiu de ce ..pentru ce ?..producatorii au facut-o praf. Pentru cei care nu stiu, bucatarul jurat cu barba, adica Florin Dumitrescu cica ar fi agresat un concurent. Unii spun ca e facatura, in fuga dupa audienta, altii ca ar fi pe bune.

Indiferent daca e facatura sau nu, e o mare prostie, acest conflict nu face altceva decat sa sublinieze ca exista oameni retardati care se vor vedete. Nu poti sa faci asa ceva indiferent de motiv, si daca s-a intamplat, trebuiau eliminati amandoi cocosii, iar emisiunea mergea inainte, fara imagini cu conflictul si alte cele. Dar cum stilul raposatului OTV e de succes, mai ramane sa il bagam pe Maruta in tomberon..ca daca asta face audienta asa mergem.

Penbil, jalnic, cum spuneam si mai sus emisiunea Master Chef a murit..sper sa o ingroape cat mai repede.

, , ,
5 Comentarii
 1. mihaela :

  A zis pe data de 22 martie, 2013

  tocmai faptul ca nu au fost retrasi amandoi demonstreaza ca este facatura, in maratonul dupa audienta.
  la cat sunt de rigizi pro-tv-isti,i nu acceptau asa ceva, decat cu acordul lor

 2. Ana- :

  A zis pe data de 22 martie, 2013

  iar strica emisiunea cu prostii dinastea? era singura care imi placea cat de cat

 3. Roxana :

  A zis pe data de 22 martie, 2013

  Mda… pacat de emisiunea asta! La ce ne mai uitam? happy

 4. Ionut :

  A zis pe data de 26 martie, 2013

  Ar fi de ajuns sa zboare seful implicat, nu vad de ce s-ar renunta la show.
  PS: Sterge-mi comentariul adaugat din greseala la articolul cu cabane si case din lemn..m-am jucat prea mult cu alt-tab-ul.

 5. TG :

  A zis pe data de 2 mai, 2013

  nu e adevarat.. s-a vazut pe filmare cum ala exagereaza ..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*