zambesc.com RSS Feed

Bataie cu simt de raspundere

Probabil ca ati vazut pe YouTube filmulete in care diversi indivizi (sau individe) se bat. De obicei se intampla la scoala si totul se termina destul de repede, dupa o scurta paruiala.
Insa se poate si mai rau. devil
Vreau sa precizez totusi ca urmatorul filmulet prezinta imagini brutale, asa ca daca aveti problema cu inima sau sunteti minor va invit sa inchideti aceasta pagina si sa va uitati la ceva mai relaxant.

Daca totusi sunteti curiosi sa vedeti cum este omorat un om in bataie, dati un simplu click pe imaginea de mai jos.
Bataie brutala

, , ,
2 Comentarii
  1. LuxBlog :

    A zis pe data de 8 iulie, 2008

    Doamne cata ura si cata rautate. Macar daca se luptau de la egal la egal. Sincer mi-am stricat seara, macar daca ar fi pedepsiti, dar nu cred. Oricum aia stateau si se uitau la el in loc sa faca ceva

  2. Andrei :

    A zis pe data de 8 iulie, 2008

    Da, e cam deprimant filmul. Si nici eu nu cred ca au fost (vor fi) pedepsiti.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*