zambesc.com RSS Feed

Banca Transilvania ca nuca in perete

Ieri am ajuns in centrul istoric din Timisoara, unde surpriza, a aparut un ditamai banner. Mesajul de pe cladire e din partea Bancii Transilvania si arata destul de hidos. Nu se incadreaza deloc in peisaj, era mai ok daca ramanea schela cu ce era pe ea. Dar ce sa ii faci, daca era o firma mai marunta sigur nu i se permitea, dar asa banca….Trece si primaria cu vederea sau poate au unii probleme cu vederea.

Se putea totusi ceva care sa nu iasa atat in evidenta. Ceva care sa se incadreze in zona mai bine. Daca primaria accepta orice…Nu inteleg cum de accepta banca ? Pana la urma e mai mult o antireclama. Zona e vizitata in principiu de persoane care apreciaza arhitectura veche, cladirile istorice. Nu poti sa ,, castigi” aceste persoane cu o balega pe o schela. Mesajul scris nu transmite mai nimic daca e insotit de un amestec cu vopseluri nepotrivit. E ca si cum ai servi cuiva o felie de tort pe un blat de varza murata.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 9 decembrie, 2018

    Da, aup reluat si Banc Post , trebuie sa-si faca o reclama agresiva…dar ai dreptate, cred ca se sfideaza orice regula


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*