zambesc.com RSS Feed

Banat Agralim 2013 – Expozitie de animale si utilaje agricole

A devenit deja o traditie ca la sfarsitul lunii iunie in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului sa aibe loc o expozitie de animale si utilaje agricole. Incepand de la cai, vaci, oi, iepuri si terminand cu pauni, fazani si tractoare, ba chiar si-o literatura de specialitate. Daca ar fi sa facem totusi o comparatie cu anii precedenti, expozitia este din ce in ce mai slaba.

Eu i-am trecut pragul ieri, nu am vazut nimic in plus sau diferit fata de anul trecut, poate ceva mai putine animale. Publicul era prezent in numar foarte mic, probabil si din cauza vremii ploioase. Desi la standul cu mici si bere erau cam toate locurile ocupate, pana la urma e o actiune traditional romaneasca ,,mici si bere”. Dezamagitor, avand in vedere ca ceva mai incolo de standul unde lumea se imbuiba era o demonstratie de echitatie, ai carei protagonisti erau copiii.

Poate a fost singurul eveniment din cadrul expozitiei care merita aplauze, dar din pacate spectatorii la acest eveniment puteau fi numarati pe degete daca exceptam pe cei implicati, adica organizatorii, concurentii. Cat priveste demonstratia de echitatie, a fost ceva deosebit, nu pot decat sa-i felicit pe micii concurenti, imaginile vorbind de la sine.

Speram ca la anul sa avem parte de o expozitie macar la nivelul celei din 2011.

,
2 Comentarii
  1. Nicu :

    A zis pe data de 2 iunie, 2013

    Bine ca inca se tine evenimentul..

  2. Joon :

    A zis pe data de 4 iunie, 2013

    Eu ma gandeam sa merg cu copii dar a plouat, as fi vrut sa vad programul de echitatie, pacat ca nu a fost mediatizat evenimentul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*