zambesc.com RSS Feed

Avalansa pe Marte

Recent NASA a inregistrat primele imagini ale unei avalanse pe Marte. Aceasta avalansa a starnit interesul cercetatorilor deoarece, pana acum, nu s-a mai inregistrat nici un fenomen de acest tip pe Marte.
Fotografiile au fost realizate in cadrul programului de explorare a planetei Marte, program ce va fi extins anul viitor prin lansarea unui robot autonom care sa cerceteze suprafata planetei.

Oare extraterestrii aia mici si verzi au fost la schiat ? alien

Avalansa pe Marte

, ,
4 Comentarii
 1. Scorillo :

  A zis pe data de 12 martie, 2008

  de cand tot lanseaza NASA misiuni catre Marte, ajungeam pedaland pana acolo laughing N-o sa vedem noi prea curand asa ceva, pentru ca robotica necesara acelei misiuni e abia in stadiu experimental. Am vazut cateva documentare legate de roboteii aia care or sa-i trimita si desi au progresat in mod semnificativ in domeniu, totusi au multe lacune. Praful martian e cea mai mare problema cu care se confrunta orice misiune acolo, precum si lipsa unei solutii pentru o vedere panoramica a zonei de explorat, ceea ce ii face sa piarda din vedere detalii importante care merita cercetate. Probabil ca cea mai buna solutie este tot echipajul uman care sa se duca pana pe Marte (preferabil sa se mai si intoarca).

 2. Andrei :

  A zis pe data de 12 martie, 2008

  Asa se laudau baietii de la NASA, cu robotelul autonom care o sa misune pe Marte.

 3. Paula :

  A zis pe data de 12 martie, 2008

  Avalansa? Eu as numi-o alunecare de teren. Nu prea pot desparti ideea de avalansa de cea de zapada. laughing

 4. AlexG :

  A zis pe data de 13 martie, 2008

  Dupa episodul cu „primul om pe luna” nu prea mai am incredere in americani.Din poza parca e o scoarta de copac tongue


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*