zambesc.com RSS Feed

Au plecat ungurii, vin turcii

Nu va speriati, nu am ramas fara populatia maghiara din Transilvania, cei care au plecat, erau doar in vizita, sau cel putin asta au sustinut. Ungaria are si ea huliganii ei, cel putin asta am ajuns sa cred, imi este greu sa cred ca toti ungurii sunt la fel cu cei care au venit sa isi sustina echipa de fotbal. Ce au facut stie toata lumea, ceea ce nu prea a observat toata lumea e faptul ca ungurii sunt normali in Ungaria dar cum calca in Romania o iau razna.

Am impresia ca aceste tinuturi romanesti nu le fac bine, pur si simplu vecinii nostri o iau razna, sparg orice le iese in cale, scuipa, injura, si ca de obicei cer pamant. Deci data viitoare cand mai vin pe la noi va trebui sa le pregatim cateva roabe cu pamant, ca doar oaspetii trebuie respectati, doar pamant.. ca bolovani sunt multi printre ei.

Este bine totusi ca au plecat, altfel poate se angajau la Rosia Montana…au cam aceleasi teluri cu investitorii care vor sa darame muntii…Romania, pana la urma.

Cat priveste turcii, acestia s-au mai linistit in ultimii 200 de ani, ar zice multi… dar doar daca platim bir..si platim. Cele cateva sute, poate mii de shaormerii fara bon fiscal si evident femei fara numar, chiar si zana zanelor tot la ei a ajuns. E bine totusi ca nu e cu scandal, iar cat priveste sabia lu’ Stefan Cel Mare nicio sansa, dar ne-am obisnuit deja cu ideea. Sper ca si turcii sa plece cu aceleasi ,, bucurii ” ca si ungurii de pe Stadionul National.

, , , ,
4 Comentarii
 1. Daniel :

  A zis pe data de 8 septembrie, 2013

  Orice natie isi are huliganii ei, dar sincer, nu ma asteptam ca ungurii sa reactioneze asa…au o ura alimentata din alta parte cred…

 2. Alexxa :

  A zis pe data de 10 septembrie, 2013

  Sa ii prinda si pe unguri cum o sa ii prinda acum pe caini si sa ii eutanasiezelaughing

 3. dePop :

  A zis pe data de 10 septembrie, 2013

  Alexxa@

  E prea mult ce spui tu, si sper ca e o gluma. E suficent ca ungurii cu bun simt sa recunoasca ca si ei au huligani si nesimtiti lor….nu sunt un popor perfect, ci au si uscaturi.

 4. Alin :

  A zis pe data de 11 septembrie, 2013

  Eu personal nu suport ungurii. Nu sunt rasist insa am avunt experiente nu prea placute cu cateva grupuri de unguri. Cat despre meciul de fotbal, bine ca am batut Ungaria daca de Turcia ne-am speriat.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*