zambesc.com RSS Feed

Astazi 27 ianuarie 2016, Florin Piersic implineste 39 de ani – La multi ani, Maestre !

Zi mare pentru un actor si mai mare, astazi Florin Piersic isi aniverseaza ziua de nastere. Nu am derapat in timp, Florin Piersic implineste 39 de ani astazi. Si asta e varsta maxima la care se incadreaza actorul. Nu o spun din auzite, in aceasta vara am avut onoarea sa schimb cateva vorbe cu actorul dupa un spectacol al acestuia. Omul Florin Piersic arata, vorbeste, gandeste ca o persoana deosebita aflata la varsta de 39 de ani. Totusi intelepciunea si modestia te fac sa te intrebi daca a trait in Romania in ultimi 20 de ani sau in alta parte?

Cum este Florin Piersic in realitate ?

Mult mai smerit decat Preafericitul Daniel. Mult mai modest decat cel mai modest. Mult mai inspirat decat toata Uniunea Scriitorilor. De talent ce sa mai vorbim, daca in Parlament s-a rasturnat carul cu prosti, la Piersic in curte s-a rasturnat carul cu talent.

La multi ani, Maestre !

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*