zambesc.com RSS Feed

Aspirator cu spalare sau unul care face un pic de pipi

De ceva timp exista pe piata un model de aspirator care nu doar aspira ci si spala. Da, spala covorul, mocheta, rezolva orice problema de genul. Cam asa sunt prezentate mai toate aspiratoarele care au functia de spalare. In realitate lucrurile stau un pic diferit, exista o groaza de aspiratoare care sunt cu spalare doar in teorie. Cu alte cuvinte exista aspiratoare care fac un mic pipi dupa care inspira in jurul lui si cam asta ar fi toata procedura…. Ce-i drept nu prea face praf, cum se intampla in cazul unui aspirator obisnuit. Am cumparat asa ceva pentru firma la care activez, nu m-a convins, de data asta vreau altceva…Am inteles ca totusi exista aspiratoare care chiar spala si aceasta la fata locului, covorul ramane pe loc, doar petele dispar.

Cum aleg un aspirator cu spalare care sa isi faca treaba

Din ce am cautat pe net am inteles ca aceea eticheta care prezinta cati wati are aspiratorul nu ar fi oarecum reprezentativa. Adica uneori consumul nu garanteaza obligatoriu si puterea unui aspirator. E foarte dificil de gasit un produs care sa isi faca garantat treaba, nu caut un aspirator de uz industrial. Ma gandeam ca fiecare firma de electrocasnice imi poate prezenta un top 5 aspiratoare cu spalare. Insa nu m-a convins nimeni, ba mai mult vanzatorii se pierd in explicatii sau pur si simplu habar nu au. Ma gandesc si la varianta sa iau un aspirator iar daca nu face treaba sa il dau inapoi. Nu sunt genul care sa ia produse iar dupa sa le duc inapoi. Insa nu stiu alta solutie in alegerea unui astfel de aspirator. Nu exista nicio firma care sa iti puna la dispozitie aspiratorul pentru ,, drive test ”. Pana la urma un ,, drive test” sunt sigur ca ar face diferenta in alegere, pacat ca nu s-a gandit nimeni. Sau poate ar scadea vanzarile ca urmare a unei probe.

Din ce am mai studiat pe net exista cateva branduri de aspiratoare preferate. Cum ar fi Zelmer, Delonghi, ba chiar si Philips. Insa nu am gasit concret un produs care sa exceleze la categoria aspirator cu spalare. Chiar daca piata geme de campanii de promovare am impresia ca daca cauti un produs mai de nisa este mult loc pe piata.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*