zambesc.com RSS Feed

Aroganta, lacrimi, chiar si o pupaza = Master Chef editia a doua

Cum am mai spus-o si alta data ma uit cu placere la emisiunea Master Chef, insa ceea de-a doua editie e din ce in ce mai slaba. Bucatarii din juriu sunt din ce in ce mai penibili, crezandu-se interesanti, dar sunt doar penibili. Au un comportament care nu merita respect, dincolo de atitudinea unor mari comandanti de osti, exagereaza, ba mai mult uneori creeaza impresia ca au ceva probleme la mansarda. In special ma refer la Sorin Bontea. Cat despre concurenti si acestia se gasesc la extreme unii sunt priceputi, altii nu prea.


Foto : stirileProTv.ro

Ce devine deranjant e faptul ca toti sunt plangaciosi, ai impresia ca au venit la dentist si nu la Master Chef. Cireasa de pe tort este insa o concurenta al carui nume imi scapa, s-a prezentat ca fiind de profesie actrita-casnica, fara venit si momentan sta pe spinarea prietenului ei pe care il stie de 7 luni…..magnific.


Foto : stirileProTv.ro

Probabil s-au cunoscut printr-un club, nu ca ar fi treaba mea, dar doamna siliconata si cu dantura falsa se crede extrem de frumoasa. Ceea ce insa m-a mirat a fost faptul ca desi a venit cu mancare de cantina, ca sa folosesc descrierea facuta de jurati cu alta ocazie, cu toate astea duduia a luat un sort…Pai nu prea mai e concurs de gatit…. orice altceva dar Master Chef nu, poate ii schimba si denumirea si fac emisiunea Piti la Tv..time out…nu e vorba de Piturca.

, ,
5 Comentarii
 1. Daniel :

  A zis pe data de 21 martie, 2013

  Ai dreptate…si daca te uiti atent cum arata pe exterior tigaia in care master chef-a gateste, parca iti taie pofta sa mananci…chestia cu plansul mai tine si de emotii, care oricum sunt foarte mari…

 2. Bogdan :

  A zis pe data de 21 martie, 2013

  Ai mare dreptae. Vad ca sunt mai mult atrasi de femei juratiii laughing

 3. Ana- :

  A zis pe data de 21 martie, 2013

  pupaza din tei nu gateste bini di tat? laughing)))) emisiunea a devenit penibila!

 4. Gabriel :

  A zis pe data de 21 martie, 2013

  Interesanta emisiunea, abia astept sa vad cine castiga.

 5. peter :

  A zis pe data de 24 mai, 2013

  Tipa asta mare fitze avea de la inceput! happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*