zambesc.com RSS Feed

Aradenii urasc parcarile

Pana de curand eram convins ca nu exista sofer roman care sa nu se bucure daca gaseste locuri de parcare libere. Se pare totusi ca unii soferi sunt alergici la locuri de parcare. Pur si simplu nu suporta sa parcheze masina intr-un spatiu amenajat. Nu stiu motivul, o fi vreo superstitie sau altceva. Cert e ca in Arad nu toti vor masina in parcare, ci prefera sa o lase in drum. Locatia unde am observat fenomenul este parcarea centru lui comercial Real.

Unde la ora cand eram in zona erau locuri de parcare cu duiumul, dar aradenii isi lasau masina in drum. Si nu e vorba de unu, doi soferi. Nu, cei mai multi. Pur si simplu nu voiau sa vireze stanga sau dreapta, preferau sa ramana pe zona de acces in linie dreapta. Chiar daca blocau o banda si pe unii care parcase regulamentar. Cu toate acestea nu se sinchiseau, lasau masina pe zona de acces, de parca erau zombii. In sfarsit un oras din Romania care nu are nevoie de locuri de parcare.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*