zambesc.com RSS Feed

Antivirus gratis

Eu nu mai foloses un anitivirus de mult timp insa astazi m-am uitat putin sa vad ce se mai gaseste gratis pe internet pentru a proteja calculatoarele de termite. Se pare ca sunt o multime de produse insa, la multe dintre ele, de abia dupa ce le instalezi descoperi ca trebuiesc activate(cumparate) pentru a functiona normal.
Daca va intereseaza un antivirus gratis, si destul de eficient, puteti incerca AVG. Asta daca vreti sa il pastrati si pentru alta data, altfel exista un anitivirus online de la BitDefender.

, , ,
2 Comentarii
  1. Cum sa va protejati de virusi, spyware si alte porcarii | Zambesc :

    A zis pe data de 14 iunie, 2008

    […] O prima solutie ar fi instalarea unui antivirus si a unui anti-spyware. Dar nu inseamna ca ati scapat de probleme. […]

  2. Malicious Software Removal Tool | Zambesc :

    A zis pe data de 22 iunie, 2008

    […] Removal Tool este un program oferit gratis de Microsoft ce poate fi si el inlcus la categoria antivirusi gratis. […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*