zambesc.com RSS Feed

Animale de companie la moda

Cand vine vorba de moda unii nu au limite, cand ma refer la limite includ si prostia in calcul. Ca mai toate duduile si-au umflat buzele doar sa fie la moda, e una. Dar cand tot aceasta categorie de persoane chinuie niste biete animale, tarandu-le la shopping sau prin club dupa ele ca sa fie la moda, e deja un pic prea de tot. Mai degraba as inclina sa duc explicatia, motivatia, in sfera medicalului.

Un exemplu viu de prostie este si duduia Iulia Albu care nu mai stia cum sa iasa in evidenta astfel ca si-a cumparat o gaina pe care o cara dupa ea. Asa ca sa fie si ea la moda, nu era suficient sa mearga doar gasca la shopping, trebe sa mearga si gaina. Eu inteleg ca unor femei le lipseste cate ceva, insa nu gaina e solutia, poate un armasar, sau poate inca un neuron.

Asteptam sa mai apara vreo vedeta cu sconcsul in brate, asa va exista explicatie, scuza, pentru miros. De asemenea asteptam ,, omologarea” paduchilor si purecilor ca animale de companie, ca sa se poate lauda mai multe vedete de pe la emisiunile lu’ Maruta, Capatos, ca au animale de companie.

, ,
7 Comentarii
 1. dito :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  pai stii cum e cu animalele astea de companie? e ca si cum ti-ai pune un pom in curte.. normal ca nu iti pui un plop ci mai degraba un prun, corcodus sau altceva de la care poti sa mananci un fruct. Asa si duduia, de ce sa isi ia o pisica ori un caine cand poate sa isi ia o gaina care sa ii dea oua proaspete. Pe la altii se poarta chiar si capre vopsite roz pe post de animal de companie happy

 2. Adi :

  A zis pe data de 12 ianuarie, 2013

  happy tare explicatia, probabil ca vrea sa fie ecologista sau protejeaza animalele pe cale de disparitie

 3. dito :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2013

  aah oh go on sunt ganduri prea nobile.. defapt ea se mira ce sa faca sa iasa in evidenta pentru a capata ceva publicitate.. am fost martori la optiuni mult mai extreme dpret scheme de marketing: divorturi si chiar sinucideri.

 4. Mihai :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  da, ma gandeam sa imi i-au o curca dupa mine laughing ..inafara de iubita mea laughing

 5. Dragos :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  Am ajuns rau si, happy, ne mai facem!
  Din pacate, snobismul ne caracterizeaza din ce in ce mai mult!

 6. Emil :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  ce animal de companie putea sa isi ia o pasarica, decat … alta pasarica, vorba romanului, „cin’ se-aseamana, s-aduna”

  @dito:
  te recomand ca image adviser pentru majoritatea vedetelor si persoanelor politice din romania … sa le recomanzi faza aia cu sinuciderile ca sa iasa in evidenta, macar 50% sper sa aiba bunul simt sa si reuseasca!!!

 7. nic :

  A zis pe data de 8 februarie, 2013

  da filmuletul de pe youtube cu curcanul…”noua moda de pe dorobanti” laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*