zambesc.com RSS Feed

Andreea Marin si Stefan Banica divorteaza – oare cine a fost mai bun cand s-au batut ?

Nu prea abordez astfel de subiecte, insa am cativa prieteni care nu prea agreaza cuplul si alti prieteni care ii respecta foarte mult. De aceea mi se pare un subiect haios. E bine stiut faptul ca neoficial Banica a caftit-o pe madam Radulescu, intrebarea care imi vine in minte : doamna Andreea Marin cum sta la capitolul cocoasa ? …

hiro april
A incasat ceva , sau poate s-a intamplat invers, adica domnul Junior a parat cu capatana cateva tigai expediate de madam Marin Andreea…..( Daca au fost tigai sigur au fost Dry Cooker, din acelea folosite de Mirabela Dauer ).. Greu de spus,… insa cine a mai practicat ,,box” in familie, sigur va mai practica, e ca lupul, isi schimba doar blana…..


Foto : Facebook

Ce surprize, surprize au avut ei in cuplu e greu de spus….. Insa daca stam si analizam fizicul zanei si al maestrului pitic, e foarte posibil ca victoriile sa fi fost de ambele parti de-a lungul timpului…..Ce sa ii faci, viata e plina de surprize chiar si pentru zane si zani.

Care o fi cauza despartirii ?

– poate Stefan Banica era prea scurt ?
– posibil ca insasi zana sa isi fi epuizat surprizele ?

Momentan totul e un mister, asteptam ca Discovery sau alte canale Tv de specialitate sa dezlege misterul…

Mesaj special pentru un prieten : Razvan dorinta ta s-a implinit rock on , Zana este libera, sau Juniorul rolling on the floor ,…nu stiu cine iti era mai simpatic/antipatic dintre ei.

,
15 Comentarii
 1. damian :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  Stefan Banica cred ca mai mult le-a ciupit pe amandoua.

 2. gari :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  parca o si vad pe zanica cum isi dezlantuie furia ..doamneeee . Poate stafanel sa gandit sa faca si el pe zana si sa ii faca o surpriza surpriza lu zanica lui , si i-a facut surpriza sa il gaseasca cu alta in pat laughing , dar cred ca er

 3. gari :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  a obisnuita cu astfel de surprize , scz de comentariul dublu nu terminasem de scri ssi am dat din greseala enter . SA AUZIM numa DE bine ‘

 4. Octavian :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  Toata lumea stie ca lu Banica Jr. ii place viatalaughing! Dar mai mult ca sigur cred ca e o alta barfa mondenahappy

 5. Peter :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  La cata lume divorteaza si are neintelegeri, de ce sa ne mire ei!? Sincer, nush cate cupluri din sow biz au ramas intregi. De-a lungul a acativa putini ani, s-au despartiti creka 50%. Nici asta nu-i bai….pb ca si restul fac la fel, dar nu-i stie nimeni. Eventual doar vecinii laughing)

 6. Razvan Voicu :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  Atata tamtam pentru nimic, va dati seama ca au vrut sa apara si ei mai mult la tv.. peste cateva lunii sa impaca mai mult ca sigur..

 7. dePop :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  Razvan Voicu @

  E foarte posibil sa fie o facatura pentru presa…, dar e cam mare mamalig care a plesnit, de la cuplul ideeal in ochii babelor amatoare de surpriza, la divort e ca nuca in perete.

 8. Ana- :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  nu se mai inteleg oamenii, ce atata tam tam? happy

 9. Adrian :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  Lui Stefan Banica nu ii place sa stea doar cu o femeie

 10. dito :

  A zis pe data de 11 ianuarie, 2013

  eu cred ca Juniorul a inceput bataile din cauza frustrarilor legate de marimea p… cu care nu prea putea sa isi multumeasca nevasta.. daca n-a putut sa o domine in pat normal ca a devenit violent happy

 11. Catalin :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2013

  eu cred ca e o vrajeala de’a lor.

 12. Mihai :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  eu zic sa vina un juriou sa le dea notele cum au jucat laughing

 13. Emil :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  Pariez pe moldoveanca, banuiesc ca si-a sumetit poalele-n brau si l-a ciomagit cu facaletu’ pana i-au iesit toate mandrele din cap.

 14. azar :

  A zis pe data de 22 ianuarie, 2013

  clar andreea laughing) se tine bine

 15. Thoth :

  A zis pe data de 23 ianuarie, 2013

  Oricum…dupa cum s au dat in stamba in anumite ocazii…despartirea pare a fi una civilizata.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*