zambesc.com RSS Feed

Am patit ce-a patit Eminescu

Dupa cum deja ne-am obisnuit nu mergem la Campionatul Mondial de Fotbal, motivul e unul simplu nu avem ce sa cautam acolo. Pana la urma am avut si ceva ghinion asta e adevarul, ca daca eram norocosi isi dadeau greci vreo 3-4 autogoluri nu unul. Meciul din aceasta seara dintre Grecia si Romania a fost 100% romanesc, daca ma gandesc bine parca am mai citit despre cele intamplate in aceasta seara.

Doar ca in povestea citita de mine era vorba de alte personaje, trei la numar: Eminescu, Caragiale si Veronica Micle. Eminescu reprezinta jucatorii din aceasta seara care au spus poezii de dragoste pe teren, e adevarat ca toate erau cu bip. Toate acestea doar, doar, se dezbraca Veronica, grecii au fost mai pragmatici, au venit, au ridicat fusta lu’ Veronica si ne-au executat..ce atata poezie..cam asa a facut Caragiale cu iubita lu’ Eminescu pe cand cel inselat ii canta serenade.

Lasandu-i la o parte pe cei trei, trebuie sa ne gandim la jucatorii nostri care sunt cu psihicul la pamant, nu pentru ca au facturi de platit, sau alte probleme cu care se confrunta restul Romaniei. Baietii nu vor merge la Rio sa faca shopping, dar le va trece dupa cateva betii cu dans pe mese.

In rest totul e ok, cei multi, cei saraci, fara alte bucurii…sufera, dar asta nu e o noutate e ceva normal in Romania.

, , ,
2 Comentarii
  1. Ave :

    A zis pe data de 20 noiembrie, 2013

    Exact asa gandesc si eu… era grozav daca isi dadeau vreo 3 autogoluri grecii… si, asa ajungeam la 11 m! happy

  2. Numan :

    A zis pe data de 20 noiembrie, 2013

    Suntem jalnici, cunosc multe persoane care ar fi jucat mult mai bine.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*