zambesc.com RSS Feed

Am alergat de unul singur si am iesit pe locul doi

Incredibil sau nu, chiar se poate. Cel putin eu am patit-o. Am alergat din greu, am asudat si, cu toate ca alergam singur, la sfarsit am iesit pe locul doi. Dar sa incep cu inceputul.

Toata povestea se intampla acum 4-5 ani. Eram student in Bucuresti si stateam in Regie. Si cred ca era o zi de miercuri.
Nu mai imi aduc aminte exact ce faceam, insa imi aduc perfect aminte cum un prieten mi-a facut o vizita.
Prietenul asta al meu (pe numele sau Calin) de obicei avea tot felul de idei … sa le spunem interesante. big grin
Idei care de obicei te bagau in belele.
Insa atunci a venit cu o idee „normala”, sa participam la un concurs.

Despre ce era concursul.
Se dadeau 3 baruri: Laptaria lui Enache, Club A si inca unul (imi pare rau, al treilea chiar nu mai mi-l amintesc).
Mergeai in primul bar, beai o bere, iti punea o stampila. Mergeai in al doilea bar, mai beai o bere, iti mai punea o stampila. Mergeai in al treilea bar, mai beai o bere, colectai si a treia stampila.
Cand aveai trei stampile primeai cadou un tricou cu B-24-FUN.
Fun, nu? smug

Asa mi-am zis si eu. Si am stabilit sa mergem si noi.
Mai pierdem timpul, se face seara. Se face seara si, ghinion, incepe o furtuna. O furtuna serioasa, cu tunete, fulgere, ploaie torentiala.
Noi doi eram hotarati, daca am stabilit sa participam, trebuie sa participam. Si sa castigam. Indiferent de conditiile meteo. cowboy Si ne apucam de participat. Mergem in primul bar, bem o bere, luam o stampila. O luam la fuga prin poaie, ajungem in al doilea bar, inca o bere, inca o stampila. Iara, fuga, ploaie, bar, bere, stampila. Deja aveam 3 stampile. party Primim si cate un tricou. Dar daca am castigat un tricou, ce ar fi sa mai castigam unul? thinking Ce conta o mica furtuna, noi vroiam tricouri. Pornim iara pe traseu. Bar, bere, stampila, fuga, ploaie. Adunam din nou trei stampile si primim un tricou. Calin, mai smecher, reuseste sa "adune" si o fata de prin unul din cele 3 baruri. Logic, trebuia sa castige si ea un tricou. Din nou bere, stampila, ploaie, alergat. Ajugem in al doilea bar, bere, stampila. Ei decid ca au obosit. Sau poate ca decisesera sa faca sex. Insa clar nu vroiau sa mai mearga si pentru a treia stampila. Ce sa fac, ce sa fac... era pacat sa nu mai castig inca un tricou. Aveam deja doua stampile. O iau de nebun la fuga. Noaptea. Prin mijlocul Bucurestiului. Singur. Pe furtuna. Bar, bere, stampila... aveam trei tricouri. big grin/ Si am plecat fericit acasa. A doua zi merg la Calin sa ma laud cu cele trei tricouri ale mele. El dormea pe vreo 7. surprise

Cand l-am trezit, mi-a povestit: baietii de la bar, daca au vazut ca e furtuna afara si nu participa nimeni la concursul lor, i-au dat lui si lui din tricouri. Nu aveau ce sa faca nici ei cu atatea.

Si asa am iesit eu pe locul doi. Cu toate ca am alergat singur.

, , , ,
3 Comentarii
 1. yo :

  A zis pe data de 11 mai, 2009

  pey decat tie ti se putea intampla asa ceva laughing

 2. cata :

  A zis pe data de 12 mai, 2009

  ”Ei decid ca au obosit. Sau poate ca decisesera sa faca sex”… rolling on the floor laughing

 3. Herbal Care :

  A zis pe data de 17 mai, 2009

  Cum sa alergi singur sa iesi pe locu 2 ? lool rolling on the floor


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*