zambesc.com RSS Feed

Alex Dima este idiot ?

Aveam o impresie foarte buna despre realizatorul/prezentatorul/reporterul emisiunii ,,Romania, te iubesc”, adica Alex Dima. Insa se pare ca in realitate omul nu e ceea ce vrea sa para. Nu l-am intalnit in realitate, in schimb l-am vazut la emisiunea Master Chef, unde desi emisiunea este regizata, participantii se mai scapa uneori, mai scapa cate ceva si baietii de la montaj. Astfel in final descoperim fata nevazuta a celor pe care ii credeam ca sunt intr-un anume fel.

Alex Dima la Master Chef
Foto: Facebook

Reporterul Alex Dima, luptatorul Alex Dima, incoruptibilul, salvatorul padurilor, a apelor si a bunului simt…cam asa a fost prezentat el pana acum, nu e chiar un reporteras viteaz cu bun simt si respect. Cel putin nu vad asa ceva intr-o persoana care are un comportament de idiot. In editia de aseara Master Chef, participantii au gatit pentru unitatea Smurd Constanta, adica telul tuturor vedetelor participante: o masa pentru angajatii Smurd.

Inteleg ca este vorba de concurs, competitie, dar nu pot fi de acord ca un idiot sa arunce cu faina, sa fure cate ceva pentru a impiedica pe ceilalti sa isi faca treaba. Afectati nu pot fi decat angajatii de la Smurd. Si asta nu e tot, per ansamblu omul are un comportament total opus fata de cum il ilustreaza emisiunea Romania , te iubesc…este altceva..cu alte cuvinte: idiot.

Probabil multi vor spune ca e regizata treaba..pe naiba, rautatea si prostia nu se pot regiza cand acestea exista in mod natural. Aparent nu pare ceva iesit din comun, dar cei care au vazut emisiunea cap coada, probabil vor avea alta impresie despre Alex Dima.

Un om isi arata adevarata fata in situatii obisnuite, in ,, rama ” toti pozeaza in perfectiune. Daca faci emisiuni de nota 10, atunci si in alte dati esti obligat sa fii macar de nota 5…altfel in ochii celor care te privesc esti la fel ca un absolvent de liceu care nu a reusit sa ia examenul de bacalaureat.

, , , , ,
13 Comentarii
 1. Adi :

  A zis pe data de 6 noiembrie, 2013

  Asta e riscul, de a te uita la emisiuni de genu`. happy

 2. Catalin :

  A zis pe data de 6 noiembrie, 2013

  Din punctul meu de vedere, mare parte din participanti nu sunt exact asa cum ni-i imaginam. In definitiv, toti suntem oameni.

 3. Pato Basil :

  A zis pe data de 6 noiembrie, 2013

  Se pare ca n-am pierdut ca am luat decizia sa nu urmaresc sezonul 3 big grin…vezi in semnatura!

 4. Yamasha :

  A zis pe data de 6 noiembrie, 2013

  eu zic ca nu scapa montajul, ci sunt lasate special…

 5. dePop :

  A zis pe data de 6 noiembrie, 2013

  Yamasha@

  Atunci e o mare gresala….o data il fac superman, iar dupa taran de oras..

 6. George Ginghina :

  A zis pe data de 6 noiembrie, 2013

  Eu sunt putin reticent in a categorisi oamenii astfel. Astept sa-i cunosc fata in fata mai intai si dupa imi pot da cu parerea.

  Te-ai gandit ca el joaca un rol? Chestii de genul se intampla des.

 7. dePop :

  A zis pe data de 6 noiembrie, 2013

  George Ginghina @

  M-am gandit..da joaca un rol insa nu la Master Chef, ci atunci cand pozeaza in ultimul ”mohican”…impartasesc ceea ce vrea sa scoata in evidenta, sa schimbe.. ,, Romania, Te Iubesc”…dar Alex Dima ca si individ e departe..are lipsuri.. cand vine vorba de personalitate, comportament…

 8. jean :

  A zis pe data de 11 decembrie, 2013

  eu mai mare prost ca asta rar mi-a fost dat sa vad.incearca boul sa fie miezul insa de fiecare data sfarseste in a fi penibil.chestia e ca multi sfarsesc prin a-i imbratisa felul sau idiot de a fi.Dobitocul nu e o rasa rara ci e intalnit in mai toate mediile sociale.Fiecare gasca cred ca are un astfel de gibon in ea dar cu toate acestea boul reuseste sa se afirme intr-un mod pozitiv.

 9. Daniel :

  A zis pe data de 15 decembrie, 2013

  draga scritorule, nu stiu cine esti, dar esti fantastic de prost/proasta. Retardul tau combinat cu faptul ca scrii articole si le postezi pe net reprezinta un pericol real pentru socetate.

 10. dePop :

  A zis pe data de 15 decembrie, 2013

  Daniel@

  Ai nevoie de ochelari si ceva creier….poate ceva mai mult creier….de asemenea iti recomand sa nu iti mai explorezi orificiile cu degetul..atunci cand incerci sa gandesti…. poate asa vei fi mai relaxat

 11. Yvona :

  A zis pe data de 16 decembrie, 2013

  Alex Dima face o emisiune foarte buna, dar sa fiu sincera prestatia de la Master Chef m-a dezamagit. Parca e alt om, era mai bine daca nu participa la asa ceva, pacat.

 12. George :

  A zis pe data de 16 decembrie, 2013

  Ce atata tura vura, o face pentru bani. Ca unii l-au considerat un om care vrea sa schimbe ceva, cu moralitate nu stiu de care, abureli. Maine poate prezinta in locul lu Capatos. Eroii sunt doar in povesti, restul sunt pe bani sau dupa bani.

 13. Went :

  A zis pe data de 9 iulie, 2014

  Asta e riscul, de a te uita la emisiuni de genu…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*