zambesc.com RSS Feed

Ai bani si nu stii unde sa ii tii de frica DNA? Iata lista cu paradisurile fiscale

Banii tai nu mai sunt in siguranta, matusa Tamara nu mai are loc in debara ? Iar pe tine te colinda grupul de folclor autentic romanesc numit si DNA? Pai e cazul sa te reorientezi, ai nevoie neaparat de un loc in paradisul fiscal. Ca in celelalte paradise lumesti ai cam fost. Iata lista unde poti poposi cu traistele burdusite cu bani :

Bahrain, Samoa Americana, Barbados, Guam, Mongolia, Macao, Tunisia, Corea de Sud, Palau, Namibia, Grenada, Emiratele Arabe Unite si altele.

In aceste tari puteti veni cu toti banii, fara problem. Nu o sa va intrebe nimeni din ce spaga sunt, daca sunt obtinuti in urma unor operatii de transplant. Sau pur si simplu o mita generoasa ca urmare a functiei de politician pe care ati detinut-o. Pur si simplu nu ii intereseaza. Adica sunt un fel de romani neutri care nu voteaza, nu protesteaza, nu fac nimic. Ca e bine si asa. Pana la urma tot un fel de Romania e si acolo, doar ca nu au DNA. Maine, poimaine scoate Dragnea DNA si intram si noi pe lista de mai sus. Ca doar tot ne-au promis ca o sa traim ca in paradis si asta o sa avem. Paradis fiscal, iar ca bonus la noi mai poti avea super imunitate, ba chiar iti poti comanda si o lege speciala. Trebuie doar sa te tina buzunarul, ca doar suntem tara tuturor posibilitatilor.

Un Comentariu
  1. Chirita :

    A zis pe data de 20 ianuarie, 2018

    Sa-l mai tinem pe Dragnea putin in viata noastra ca SIGUR o sa devenim paradis dar nu pt. noi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*