zambesc.com RSS Feed

Afacerea momentului: contrabanda cu unt

Acum este momentul sa faci un sac de banii. Cel mai cautat produs in Franta este untul, iar acesta lipseste cu desavarsire mai de pe toate rafturile magazinelor. Si nu doar untul ci si produsele la care se foloseste unt, cum ar fi celebrele croissante frantuzesti. Mai toate magazinele de profil arata cam cum erau magazinele in Romania pe vremea lui Ceausescu.

Afacerea cu unt poate fi mai profitabila decat pe vremuri contrabanda cu benzina. Insa eu cred ca avem o problema, nu stiu daca francezii ar manca untul pe care il mananca romanii. S-ar putea sa ne trezim ca la ei untul clasic romanesc e catalogat ca fiind sapun sau altceva.

Altfel ma gandesc ca ar fi plecat deja tirurile In Franta demult. Insa am impresia ca anumite produse nu pot fi vandute decat in Romania sau alte tari din lumea a treia. Si aceasta dintr-un singur motiv, doar la noi se gaseste unt care nu e din lapte, sau branza care e din nu stiu ce grasime de peste. Deci stam fara griji, nu ne iau francezi untul de la gura.

Un Comentariu
  1. Bucur :

    A zis pe data de 27 octombrie, 2017

    O idee destul de buna.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*