zambesc.com RSS Feed

Accidente usoare

Astazi am avut parte de primul accident pe 2012, vinovat 100% este celalalt participant la trafic, sau idiot, pare mai potrivit. Si asta deoarece a iesit dintr-o curte fara sa se asigure. Masina mea are cateva zgarieturi, insa fiind un model nou sigur nu scap fara un 500 – 600 lei…..daca ar fi sa platesc reparatia. Loganul are si el o busitura undeva in zona aripa-usa, insa soferul, pardon dobitocul nici nu s-a da jos din conserva lui si a pleacat, de parca ar fi furat masina. Deci facerea de bine e o greseala, pana la urma imi pare rau ca am franat si mi-am rupt caucicurile, trebuia sa il lovesc in plin din lateral…ca nu mai fugea, il lua Smurdul………..

In fine ma duc la rutiera, cei de la circulatie incercand sa ma convinga ca totusi sa nu depun reclamatie, sa il caut ca imi da asigurarea si se va rezolva, ca nu sunt avarii mari, etc…….unde naiba sa il caut in toata Timisoara ? Pana la urma mi-au inregistrat cererea, plangerea si asta dupa ce m-au trimis sa imi xeroxez documentele, sa fac poze la masina si sa le aduc lor, nu inainte sa ma puna la suflat in fiola. Cred ca mai mult din cauza insistentei mele, din toti cei care erau la accidente eu singur am fost pus sa suflu in etilotest, sau cum ii se spune……..mai putin si ma angajam la constatari auto….

Asta a fost invatatura de minte, o zi pierduta, iar dobitocul care a provocat tot, e bine merci…………sper totusi sa se clarifice maine, poimaine. Data viitoare, probabil o sa las mai moale frana, unii chiar nu merita sa ii feresti.

, , , ,
17 Comentarii
 1. Claudia :

  A zis pe data de 18 aprilie, 2012

  vad ca nu e grav – cu niste polish rezolvi singur si te costa cam 50 de lei

 2. dePop :

  A zis pe data de 19 aprilie, 2012

  Nu e grav, dar cu polish nu se rezolva, e zgariata bine…. e o masina aproape noua.. daca ar fi sa o vand pretul ar scadea binisor……….iar o reparatie cum spuneam mai sus costa ceva…..daca eram vinovat, era una, dar asa nici macar un ,, scuza-ma” din partea zapacitului….

 3. Roates Adriana :

  A zis pe data de 19 aprilie, 2012

  Un nesimtit ! Nu se merita sa il lovesti mai tare ca dupa stateai cu masin prin service o gramada de timp si nu se merita.

 4. popa ionela :

  A zis pe data de 19 aprilie, 2012

  Doamneee mare e gradina ta!..Macar de am fi toti oamenii ca tine…..

 5. oni :

  A zis pe data de 19 aprilie, 2012

  Se intamla dinastea pe toate drumurile si in toate parcarile! eu m-am trezit cu masina noua bulita in parcare, ce sa mai fac io atunci!? Cu astfel de oameni si astfel de mentalitate iesi mai bine daca te razbuni singur, decat daca actionezi corect din punct de vedere moral!

 6. Nell :

  A zis pe data de 19 aprilie, 2012

  Vai, ce nesimtit. O fi zis ca daca se face ca nu vede, nici nu s-a intamplat evenimentul, o fi dat cancel, ctrl+alt+del, restart, X.

 7. Ana- :

  A zis pe data de 19 aprilie, 2012

  sa inteleg ca nu ai casco…si eu am patit ceva similar, noroc ca aveam casco. a costat 600 euro reparatia pe casco….

 8. dePop :

  A zis pe data de 19 aprilie, 2012

  Ana- :@
  Nu am casco, dar daca aveam si il foloseam m-ar fi afectat pe viitor la plata, nu e rentabila varianta decat daca chiar esti vinovat, altfel de ce sa platesc pentru altcineva.

 9. Madalina :

  A zis pe data de 20 aprilie, 2012

  Din ceea ce vad in acea poza, nu cred ca iese doar cu polish pt ca sunt cam adanci zgarieturile si cred ca va trebui folosit un „pix” cu vopsea (vopseaua cel mai bine la comanda ca sa fie exact aceeasi nuanta cu restul masinii) dar totusi s-ar putea sa se observe. totusi cred ca ar trebui sa vopsesti toata bara ca sa nu se vada nici o diferenta

 10. raducu :

  A zis pe data de 20 aprilie, 2012

  Am lovit si am fost lovit dar tot timpu am vorbit cu oamenii si am ajuns la o solutie amiabila!

 11. dePop :

  A zis pe data de 20 aprilie, 2012

  Nici pentru mine nu e primul incident, insa e prima data cand cel implicat si vinovat pe deasupra refuza orice discutie si pleaca. Probabil a fost baut, dar din ce am inteles ii se va suspenad permisul pentru 30 de zile pentru faptul ca nu a venit la politie in 24 de ore..restul amenda si imi va da asigurarea. Toate acestea se pot rezolva amiabil, dar cand nu este buna vointa..asta e.

 12. Vilcea Sorin :

  A zis pe data de 20 aprilie, 2012

  Eeee…se mai intampla, bine ca nu a fost grav.

 13. bes :

  A zis pe data de 20 aprilie, 2012

  Masina noua… 5-6 milioane, nu pot spune decat ca ma doar inima de la cafea…
  Nu iti plateste individul din cauza nimic?
  Tine mai mult de moralitate nu de legalitate…

 14. dePop :

  A zis pe data de 20 aprilie, 2012

  Tine si de legalitate, de moralitate sa nu mai vorbim. Cat priveste valoarea pagubei e chiar mai mare de 5-6 milioane, e vorba de un audi A6….individul in cauza va ramane fara permis cel putin 30 de zile, amenda, iar asigurarea lui va plati reparatia. Daca avea bun simt imi dadea asigurarea si asta era..

 15. Laurentiu :

  A zis pe data de 26 aprilie, 2012

  Urat accidentul, ma rog…bine ca nu s-a intamplat mai rau…
  Cat despre acesti idioti, chiar nu merita sa ii feresti si sa nu depui plangeri impotriva lor…macar de avea bunul simt sa ramana si sa rezolvati amiabil problema, sau ma rog, prostia lui.

 16. Viv :

  A zis pe data de 24 noiembrie, 2012

  L-au gasit politistii pe cel vinovat? Poate a fugit pentru ca nu avea asigurare RCA sau consumase alcool.

 17. dePop :

  A zis pe data de 24 noiembrie, 2012

  Da, a fost gasit, a suportat reparatia, plus suspendarea permisului 60 de zile, 30 de zile pentru accident, 30 de zile pentru ca nu s-a prezentat la politie in termenul legal.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*