zambesc.com RSS Feed

A venit vremea ca educatoarea sa fure cornul si laptele de la copii

Nu este o gluma, iaurtul si cornul pot fi o ispita mare pentru unii in zilele noastre. Evenimentul s-a produs undeva in judetul Gorj, nu prea are importanta localitatea. Sunt sigur ca nu doar acolo raman cateva guri flamande. Este groznic si nu stii pe cine sa compatimesti. Pe copilasii care au ramas fara iaurt si corn, sau pe educatoarea flamanda.

Doamna cu iaurturile a fost vizitata de politie, deci mana lunga a justitiei, isi va face treaba. Poate chiar prea bine, nu m-ar mira sa fie pedepsita la fel sau poate mai drastic decat vreunul care a furat o fabrica. Nu incerc sa ii tin partea, e foarte urat ce a facut. Insa in acelasi timp mi se face ,, pielea de gaina” ( cum ar spune consoarta lu’ Maruta ) cand ma gandesc in ce situatie sunt unii. Si ca fiecare zi nu este altceva decat inca o lupta pentru supravietuire. Nu stiu daca era cazul educatoarei. Insa cu siguranta sunt copii, probabil si profesori care fara corn si lapte ar dormi flamanzi.

Astfel de situatii fac ca prapastia dintre noi si restul Europei sa fie una si mai adanca. Este un lucru pe care un neamt sau un englez nu il pot concepe si accepta. Ceea ce ii face sa ne priveasca ca pe un popor care traiste in evul mediu.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*