zambesc.com RSS Feed

A venit un an cu 13, deci mult noroc

Nu sunt superstitios, iar in privinta datei de 13 nu am nicio problema. Dimpotriva existenta mea se leaga de aceasta data, mama mea s-a nascut intr-o data de 13. Pana la urma pentru mine 13 e cel putin o zi oarecare, uneori chiar si una norocoasa. Sper doar ca in 2013 cei care sunt superstitiosi sa nu se inchida in casa pe toata durata anului. Nu ar fi rau totusi daca in 2013 efectul lui 13 sa se abata asupra unora care merita, dar atentie nu cu rautate ci asa un pic ,, educativ’’.

Adica un mic ghinion pentru hoti, fie ca sunt politicieni sau cei de rand, chiar si pentru cocalarii din trafic nu le-ar strica sa le ,, pice roata ‘’ hee hee ,…atunci cand dubleaza la semafor. Politistii care iau mita poate inghit si ei un fluier, asa un mic ghinion, sa ii recunoastem dupa respiratia cu fluieraturi. Va dati seama ca s-ar transforma Politia Romana intr-o orchestra care ar canta non-stop…cow…Pana la urma daca ar fi asa am avea nevoie sa avem 2013 un deceniu pentru a face cat de cat curatenie.

Da,..vise, sperante…, nu se va intampla asa ceva. Daca va fi sa aibe cineva ghinion, tot cel necajit o va patii.

Eu insa va urez noroc si multa sanatate in 2013, iar daca veti spera la mai bine, pana la urma va veni si ziua respectiva.

, , ,
7 Comentarii
 1. tiri :

  A zis pe data de 1 ianuarie, 2013

  De multe ori, in zilele de 13, multi vad doar partea goala a paharului, de acolo pornesc superstiile, unii nu vor face nimic in 2013 doar pt ca e an cu ghinion

 2. dan :

  A zis pe data de 1 ianuarie, 2013

  noroc la ce? la ce ati votat!!!!

 3. StafidutZ :

  A zis pe data de 3 ianuarie, 2013

  Pentru mine „13” este o zi norocoasa, sper sa fie si anul asta la fel ! happy

 4. Daniel :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2013

  La multi ani dePop…

 5. dePop :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2013

  Daniel@

  La Multi Ani

 6. Mihai :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  nu prea cred ca o sa am noroc anul asta ! vreau iar 2012 !!!

 7. Emil :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2013

  @Mihai: Daca vine 2012 inapoi peste noi, pe tine te alerg laughing nu a fost de ajuns un sfarsit al lumii? daca vine iar 2012 poate de data asta nu ne mai rateaza. tongue


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*