zambesc.com RSS Feed

A murit Flavia de la Timisoara – Piata Flavia

Pe vremuri imi placea sa bantui ceva mai des pietele de vechituri, insa dupa aparitia ofertelor ,, trei la 5 lei, is purtate da curate”. Sincer am lasat-o mai moale. Astazi din nevoia de-a face in pic de miscare am lua-to si eu prin Piata Flavia din Timisoara. In piata liniste, pauza, vreo doua balabuste care vindeau de toate, si alti cativa rataciti. Adica undeva la 10% din vanzatoriii si cumparatorii de alta data. Cat priveste vechiturile, foarte putine si nu ale noastre ci de prin Germania. Antichitati si alte cele nici vorba. Evident nu lipseau taxatorii, 5 lei intrarea, desi cred ca se impunea sa plateasca ei pe cei care le treceau pragul.

In concluzia una din pietile de vechituri a murit, cauza sau cauzele sunt clare, chiar si fara ,, autopsie”. Primul factor care a dus la deces, managementul prost. Taxe, peste taxe, iar un alt aspect Olx-ul. E mai simplu si mai ieftin sa vinzi pe un site online, decat sa stai in frig, ploaie, poate vinzi poate nu, dar sigur trebe sa platesti. Daca totusi vreti sa vizitati o piata de vechituri din Timisoara va recomand Piata din Mehala, aceasta a supravietuit pentru moment. Si posibil sa o duca mult si bine, nu are taxa de intrare de vreo zece ani incoace. Probabil aceasta este cheia succesului.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*