zambesc.com RSS Feed

A inceput targul de mobila si decoratiuni de la Timisoara

Mobila, saltele, paturi, decoratiuni, toate le gasiti in aceste zile la Centru de Afaceri Timisoara. Cel mai mare targ de mobila din vestul tarii, reuneste in jur la 30 de expozanti. Producatori, importatori, de la saltele cu aqua gel, la saltele care se pot proba timp 30 de zile, canapele care se transforma in pat sau coltar sau paturi dehusabile care isi schimba culoarea.

Mai toate produsele sunt la oferta, reduceri de pana la 30-35%. Merita sa faceti un drum pana la Centru de Afaceri, chiar daca nu va lipseste nimic la capitolul mobilier, s-ar putea sa gasiti o perna interesanta sau, de ce nu, un nou obiect decorativ.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*