zambesc.com RSS Feed

A fost odata o voce – Laura Stoica

Se spune ca marile voci, marii artisti, nu mor niciodata. Azi 10 octombrie Laura Stoica si-ar fi aniversat ziua de nastere, nu este insa asa. Ba mai mult, lumea nu isi aduce aminte de ea. Ma refer in mod special la presa, nu am auzit/vazut nimic…. Probabil ca exista si persoane care nici nu stiu cine a fost Laura Stoica.

laura stoica poza

In general despre artisti si actori se spune ca sunt una pe scena si alta in viata de zi cu zi. Pe Laura Stoica am cunoscuto personal si pot spune ca a fost un om deosebit.

Uitarea

Acum vreo doua luni am avut onoarea sa schimb cateva vorbe cu maestrul Florin Piersic. Marele actor parea usor nemultumit, spunea ca uitam prea repede. Ba a venit chiar si cu un exemplu: Bibanu, cine isi mai aduce aminte de Bibanu ( Dem Radulescu ). Atunci mi s-a parut un pic deplasat acest repros. Insa daca stau bine sa ma gandesc, maestrul Piersic avea dreptate. Laura Stoica e doar un alt exemplu dintr-un sir lung….Pacat

,
Un Comentariu
  1. Marius :

    A zis pe data de 12 octombrie, 2015

    Nu stiu cu ce ocazie mi-a venit ieri sa ascult o emisiune veche, de pe acasa tv, cu moartea ei.
    Recunosc ca n-am stiut ca isi serba ziua cu o zi inaintea mea.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*