zambesc.com RSS Feed

A aparut The Sims 3

Bine, neoficial, pe torrente, gasiti The Sims 3. Oficial o sa apara pe 2 iunie. Sau cel putin asa scrie pe Wikipedia, mai mult de atat mi-a fost sila sa ma documentez.
Pentru ca nu imi place si nu mi-a placut niciodata aceasta „serie” de jocuri.

Am incercat de cateva ori sa il joc, acum multi ani. Insa ma plictiseam repede de el. Ori lua foc ceva prin casa, ori nu mai putea omul de foame/somn/nespalat… dar mereu aparea ceva.
Si in general jocul era foarte monoton.
Nici chiar atunci cand am descoperit un patch care arata oamenii dezbracati (stiu, sunt un mic pervers nerdlushing: ) nu a reusit sa ma tina ocupat mai mult de 5 minute.

Totusi eu mi-am facut datoria si v-am anuntat, poate cineva chiar e atras de acest joc si se apuca sa stranga bani. Pentru a-l cumpara oficial, bineinteles. big grin

,
3 Comentarii
 1. cristi :

  A zis pe data de 28 mai, 2009

  e un joc super tare si saitul la fel o sal recomand tuturor chao!!!!!

 2. Gabitzu :

  A zis pe data de 1 iunie, 2009

  Datimi si mie Keygenu plz de la sims va rog!Multumesc! love struck

 3. Jocuri Consola :

  A zis pe data de 23 iunie, 2010

  si mie imi place foarte mult! Il am de cateva luni big grin!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*