zambesc.com RSS Feed

A aparut si a opta minune a lumii

Dupa piramide, gradinile suspendate si alte minuni ale lumii antice, ne-a venit si noua randul. Da, zilele trecute am avut parte si noi de o minune. Si pot spune ca sunt in pic revoltat deoarece minunea noastra nu a fost marcata cum se cuvine. E de-a dreptul jignitor ca presa interna dar si cea internationala nu a pomenit de asa ceva. Dovada minunii am cules-o de pe facebook, aveti imaginea mai jos. Cauza minunii este deja celebrul nea’ ajutorul social.

Adica acel ,, individ ” la care noi toti platim ca el sa ii plateasca pe cei care nu fac nimic. Si totusi exista minuni, si nu ma refer la apa. Imaginea de mai sus confirma infaptuirea minunii. In concluzie propun ca mai marii bisericilor sa inscrie in calendar aceasta minune. Evident ca fiind o zi ,, sfanta”, am putea sa denumim ziua cu pricina ,,Sfantul ajutor social”. Ca tot au impresia beneficiarii de ajutoare ca acestea pica de undeva de sus.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*