zambesc.com RSS Feed

0756080268 numarul la care nu ar trebui sa raspunzi, e posibil sa fie o nebuna

De obicei nu catalogez oamenii imediat dupa prima conversatie, insa dupa cateva discutii purtate ieri cu cineva, indraznesc sa spun ca persoana in cauza are oarece probleme la ,, mansarda”. Despre ce este vorba :

In cursul zilei de ieri primesc un telefon de pe numarul 0756080268, o duduie foarte distrata si entuziasta dupa voce, adica parca avea doua degete bagate in priza, incepe sa imi turuie in sus si in jos ca are ceva extrem de important pentru mine. Acum e momentul sa aflu informatiile de la ea si trebuie sa si actionez. Incerc sa o opresc din voma verbala si sa ii spun ca daca e vorba de bursa nu ma intereseaza. Aceasta nu ma baga in seama ci ,, vomita” in continuare ofertele ei. Ii spun sa nu ma mai sune si ii inchid telefonul.

In secunda 2 telefonul suna din nou, duduia ma ia la rost de data aceasta cum de ii inchid telefonul cand ea vrea sa faca ceva pentru mine si ca de luni de zile se lupta sa imi faca rost de actiuni Alibaba si mai nu stiu ce alte actiuni. Ii raspund ca ma confunda, sa nu ma mai sune si ca data viitoare voi suna la politie. Asta a fost cireasa de pe tort pentru cucoana noastra, parca a explodat; cum imi permit asa ceva ca ea a fost in strainatate, s-a scolit si din cauza unora ca mine nu merge tara asta. Ii explic ca nu ma intereseaza ce vrea ea sa vanda, sa nu ma mai sune si ii inchid din nou.

In clipa urmatoare cucoana suna din nou, adica a treia oara. Cu aceeasi poveste, ii explic ca ceea ce face ea se numeste hartuire, ea insista ca vrea sa ma imbogateasca, ii raspund ca nu vreau sa mai fiu sunat si nu sunt interesat. Fara succes insa, duduia o tinea tot cu actiunile ei, o intreb daca e sanatoasa, evident imi raspunde cu o avalansa de cuvinte despre tara si popor. Ii spun ca nu vreau sa ma mai sune, sa imi stearga numarul din baza de date si nu glumesc cu plangerea pentru hartuire. Evident parca vorbeam cu o surda, dupa cateva reprize de turuit fara a respira, duduia incheie spunand ca ma lasa de data asta, dar ma va suna in curand.

Asta ar fi povestea pe scurt, sau cosmarul, cu siguranta au mai fost discutii pe care le-am omis. Daca mi-ar fi povestit cineva ca a patit asa ceva nu stiu daca l-as fi crezut pana la capat. Greu de crezut si totusi se intampla asa ceva, nu imi dau seama cum poti ca dupa un asemenea circ sa mai ai pretentii ca cineva sa cumpere ceva de la tine. Explicatia e una simpla: probleme, si nu oriunde ci la bibilica. Sau firmele care se vor de brokeraj au incheat parteneriate cu spitalele de boli psihice. Ceva in genul cum se procedeaza cu penitenciarele, o fi angajat si ei cativa pacienti/paciente ?

Poate acesta e raspunsul.

, , , ,
2 Comentarii
  1. Cain :

    A zis pe data de 22 decembrie, 2014

    Sincer,nu stiu daca e de ras sau de plans. Why not both? E destul de naspa daca s-a ajuns intr-un punct in care angajatii firmelor iti baga pe gat „vomele” lor de promotii. Dar totusi e amuzant faptul ca te-a trecut prin subiectul de omenie si patriotism, eu unul nu stiu ce as fi facut daca as fi primit un astfel de telefon.

  2. sign :

    A zis pe data de 3 ianuarie, 2015

    mai nou cei de la obregia au si telefonlaughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*